To je to što me zanima!

U toaletu na benzinskoj pumpi pronašao 20 komada streljiva

Tko je municiju tamo namjerno ostavio ili možda zaboravio, policija tek treba istražiti, pa će sve skupa biti poslano na analizu...
Vidi originalni članak

Građanin koji je želio ostati anoniman, u utorak je oko 7.30 sati u toaletu na benzinskoj postaji u Umagu pronašao čak 20 komada streljiva koje je predao policajcima.

Tko je municiju tamo namjerno ostavio ili možda zaboravio, policija tek treba istražiti, pa će sve skupa biti poslano na analizu ne bi li sa streljiva skinuo se koji otisak prsta. 

Foto:Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hiroo_Onoda 17.07.2019.

    Ja pronašao u parku mladenaca punu šaku metaka. Pokupio sam ih da ih neko dijete ne dohvati i pozvao policiju. Isprva su rekli da ih donesem u postaju, ali kad sam rekao da nemam namjeru to nikuda nositi pojavili su se za 15 minuta. Pokupili su metke, ja sam potpisao neki papirić i priča je gotova. Ima tih eksplozivnih stvari po kućama i neki se ne usuđuju to predati policiji pa bace gdje stignu. Teško da su ovaj ili ova to zaboravili. Prije bih rekao da je to ostavljeno sa namjerom da se pronađe i sigurno zbrine. . . Ipak, nikad se ne zna:

  • umjereni pacifist 17.07.2019.

    nije sve stalo u pušku. -amater.

Komentiraj...
Vidi sve komentare