To je to što me zanima!

U tuđim grudima čula je sinovo srce: 'Ona je sad i moja majka'

Njegova obitelj je sada i moja, a njegova draga majka je majka mojeg srca, napisao je na Facebooku nakon emotivnog susreta David Ponder kojemu je presađeno srce Juana Lopeza
Vidi originalni članak

Majka koja se susrela s muškarcem kojemu je presađeno srce njezina prerano preminulog sina rasplakala je internet. 

Davidu Ponderu (57) sredinom kolovoza 2016. presađeno je srce 26-godišnjeg Juana Carlosa Lopeza Jr.-a koji je preminuo dva tjedna ranije. Uzrok smrti nije poznat. 

- Od prvog dana htio sam znati tko je bio moj donor - rekao je Ponder Gracieli Lopez, Juan Carlosovoj majci, na emotivnom susretu. Šest mjeseci nakon transplantacije Ponder je Juanovoj obitelji poslao pismo. Odgovor je dobio na dan Juanove smrti. 

- Slavili su Juanov rođendan 8. rujna. Došao sam na proslavu u Ramonu u Kaliforniji i upoznao njegovu obitelj. Bilo je to emotivno i prekrasno iskustvo - rekao je. 

Juanova majka Graciela osluškivala je srce svojeg sina kako snažno udara u Ponderovim grudima. Nekoliko je sekundi tražila zvuk stetoskopom, a kada ga je napokon pronašla suze su krenule same. Ponder ju je tješio.  

- Njegova obitelj je sada i moja obitelj, a njegova draga majka je majka mojeg srca. Prekrasni su. Ovo je bio jedan od najljepših dana u mojem životu. Blagoslovljen sam preko svake mjere. Bože, hvala Ti na životu - napisao je iste večeri Ponder na svojem Facebooku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 03.10.2017.

    ufffffFH bas mi je ovo trebalo za laku noc. :(((

  • sjever i jug 03.10.2017.

    uffff...suze same idu..

  • ZgZoki 03.10.2017.

    ovo je stvarno emotivno. mogu samo zamisliti kako je bilo i njemu i majci prerano preminulog mladica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare