To je to što me zanima!

U tvrtki osnivačice Mosta pronađeno oko 100 kg kokaina

Dubrovačka policija je u nedjelju, u prostorijama tvrtke Frigo Bonsai, zaplijenila oko 100 kg kokaina. Suvlasnica tvrtke je bivša gradonačelnica Metkovića i osnivačica Mosta, Katarina Ujdur
Vidi originalni članak

Djelatnici PU dubrovačko-neretvanske u nedjelju na području Opuzenu zaplijenili su oko 100 kilograma kokaina u prostorijama tvrtke Frigo Bonsai, kako saznaje Dubrovački dnevnik.  

Kokain se nalazio u kontejneru punom banana, a za sada se vjeruje da je slučajno završio u skladištu tvrtke Frigo Bonsai, koja se među ostalim bavi uvozom banana iz Južne Amerike. Danas su tu tvrtku opkolili policajci zbog kriminalističke obrade ove akcije. Frigo Bonsai je tvrtka za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem. Posluju na domaćem tržištu, ali i na tržištu Južne Amerike. Tvrtka je u vlasništvu obitelji Ujdur, a suvlasnica je bivša gradonačelnica Metkovića, osnivačica Mosta, Katarina Ujdur. 

Neslužbeno se doznaje da ovaj slučaj ima veze s uhićenjima koncem siječnja u Metkoviću. Navodno su dileri drogu iz Luke Ploče morali negdje smjestiti pa je tako kontejner s bananama završio u skladištu firme prije nego je iz njega uzet kokain.

 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • 09.03.2021.

    Koliko godina ce ona dobiti i dali cete joj sjesti na imovinsku?? Kada ce sudjenje poceti ? Za 6 god?

  • laly01 09.03.2021.

    Zna zena di je lova..ko je vama kriv sta radite za nju..

  • komentatorxyz 09.03.2021.

    kad će ispravak? Policija je objavila da ovo nije istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare