To je to što me zanima!

U unutrašnjosti zemlje kiša, ali ostaju nam ljetne temperature

Iz DHMZ-a najavljuju u unutrašnjosti najvišu dnevnu temperaturu do 27 stupnjeva Celzija, a na Jadranu do 33. Na otocima je u osam sati ujutro već bilo vruće
Vidi originalni članak

U unutrašnjosti je ponegdje već tijekom ranog jutra počela padati kiša. Takvo vrijeme nas očekuje cijeli vikend, ali i početkom idućeg tjedna. Malo "kišnog" osvježenja stići će i na Jadran, posebice u popodnevnim satima te noći kada se očekuje i grmljavinsko nevrijeme.

No, sudeći prema najavama prognostičara ostaju nam i dalje ljetne temperature. Iz DHMZ-a najavljuju u unutrašnjosti najvišu dnevnu temperaturu do 27 stupnjeva Celzija, a na Jadranu do 33. 

Na otocima je u osam sati ujutro već bilo vruće, na Hvaru i Mljetu izmjereno je čak 28, dok je na Lastovu bilo 27 stupnjeva. Isto toliko bilo je u Splitu, dok je u Zagrebu bilo "tek" 21.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 06.07.2013.

    daj malo kise,u splitu je jako vruce pasalo bi da razladi i ovde

  • fw8 06.07.2013.

    Ja ni ne primjetih kišobran duginih boja, interesiralo me što piše, a ne što je na slici. Sad i od vremenske prognoze napraviste raspravu o homoseksualnosti - što smo opterećenih umova to nije za vjerovat'.

  • lukica19 06.07.2013.

    dobro je dok nema hladnoča i vručina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare