To je to što me zanima!

U uskrsnoj emisiji zaklala i ispekla zeca pred djecom

Poznata njemačka kuharica zecu je oderala kožu i ispekla ga. Najgore mi je bilo kada mu je odrezala vrat, a krv je samo navrla, rekao je Sydney (15)
Vidi originalni članak

Sočni odrezak, dobro začinjena kobasica ili ukusan gulaš vaše bake. Sve je to jednom bila živa životinja, počela je svoje predavanje djeci poznata njemačka TV kuharica Sarah Wiener. Potom je uzela elektrošoker, omamila "uskrsnog" zeca i zaklala ga. Pred svojom malom publikom, oderala mu je kožu i od njega napravila pečenje. Sydneya (15) je sve poprilično potresao.
- Najgore mi je bilo kada mu je odrezala vrat, a krv je samo navrla - kazao je za Bild. Simonu (14) nije se svidjelo što je kuharica zeca objesila kao čarapu. Sarah objašnjava da svi koji jedu meso moraju znati da ono ne raste na drveću. Nakon prvotnog šoka djeca su se predomislila i zadovoljno pojela ukusnu pečenku. Njemačka televizija sve će prikazati u svojoj uskrsnoj emisiji 14. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tužni šokac 31.03.2009.

    pa bogati pa neće djeci pokazai kako ubrati zeca zar im još pričate priče o rodama i babarogama

  • aranea 31.03.2009.

    ma ne zezajte me... to nisu djeca...imaju 15godina... ako sami mogu maltretirati pse, mačke, žabe, onda mogu i gledati kako se priprema zec... koliko njih je već sa 7 godina praćkom gađalo golubove...gradska djeca????

  • axlica 31.03.2009.

    kako sam ponosna što sam vegeterijanka :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare