To je to što me zanima!

U utorak i dalje minus 10, novi snijeg će pasti u Slavoniji i Lici

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, u utorak će također biti hladno, a temperature će pasti do minus 10 stupnjeva u kopnenom dijelu zemlje
Vidi originalni članak

Temperature u Hrvatskoj su u ponedjeljak ujutro bile vrlo niske, a najniža temperatura izmjerena je u Crnom Lugu, gdje je bilo minus 18 stupnjeva Celzijevih. U Slavonskom Brodu je u ponedjeljak u sedam sati izmjereno -17 stupnjeva Celzija. U Gospiću je u šest sati bilo minus 16, a u Lipiku i Karlovcu je bilo minus 13. U Bjelovaru i Sisku minus 12. Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, u utorak će također biti hladno, a temperature će pasti do minus 10 stupnjeva u kopnenom dijelu zemlje.

Na Jadranu se očekuje pretežno sunčano, a u unutrašnjosti Dalmacije se očekuje oblačnije pa čak i snijeg. Bura još nije oslabjela, a udari bure se očekuju i tijekom utorka na srednjem dijelu Jadrana. U kopnenom dijelu zemlje bit će oblačno, a u Slavoniji, Baranji i Lici se očekuje novi snijeg.

HAK je u ponedjeljak navečer upozorio kako snijeg otežava promet u Lici i dijelu Dalmacije. Ceste su mokre i skliske u većem dijelu zemlje, a zbog niskih temperatura je moguća i poledica. Vozače su upozorili da na put ne kreću bez zimske opreme. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kiki1984_1 11.12.2012.

    Kako HŽ laže ovaj napačeni narod da vlakovi ne prometuju zbog snijega itd bla bla i bla..snijeg ne smeta vlaku uopće,problem je u tome što hz-cargo neda svoje lokomotive i strojovođe putnickom prijevozu koji je zbog hladnoce ostao bez dosta svojih lokomotiva..sad cargo trazi da putnicki prijevoz plati njima najam cargovig strojovoda i lokomotiva,ahahaha,a tako i treba,kad su znali podijelit zeljeznicu,sada i nek bude tako..pozz od uskoro bivseg zeljeznicara..kad vidim onu glasnogovornicu hz-a na tv-u kako laze povraca mi se sta su napravili od drzave i firmi..pujjj!!

  • tortold 10.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • PapaŠtrumpf 10.12.2012.

    Zagreb -9, Delnice -12, tekući račun -6.000, burza rada -348.000

Komentiraj...
Vidi sve komentare