To je to što me zanima!

U utorak kiša i grmljavina, a moguće je i olujno nevrijeme

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne i navečer lokalno moguć jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu. U utorak kiša i grmljavina
Vidi originalni članak

Nova promjena vremena očekuje nas već u ponedjeljak poslijepodne, a u noći na utorak u cijeloj Hrvatskoj osjetno pogoršanje uz kišu.

U ponedjeljak će biti pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne i pogotovo navečer na sjevernome Jadranu i u zapadnoj unutrašnjosti lokalno moguć jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu, a ponegdje je moguće i jače nevrijeme

U noći sa zapada postupno jače naoblačenje, a u Istri i na riječkome području kiša i grmljavina. Vjetar većinom slab, poslijepodne do umjeren jugozapadnjak, a na sjevernome Jadranu jugo. Najviša temperatura uglavnom između 28 i 33°C.

Idućih dana promjenjivo s kišom i grmljavinom

U utorak promjenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegdje je moguće i olujno nevrijeme. Najviše kiše očekuje se na sjevernom Jadranu, a uglavnom suho bit će na jugu zemlje. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na Jadranu i jugo. Najniža jutarnja temperatura od 16 do 21, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna od 24 do 29 °C, u Dalmaciji i malo viša.

Idućih dana vrijeme će biti promjenljivo i nestabilno. Povremeno će biti kiše, pljuskova i grmljavine, ponegdje izraženijih. Na Jadranu malo, a u unutrašnjosti osjetno svježije.


Idi na 24sata

Komentari 30

  • vanda719 07.07.2014.

    Vrijeme bas kao da pokazuje stanje u državi :) kakvi ljudi, takvo vrijeme...

  • 07.07.2014.

    Baš sam mislio dokle će trajati ovo lijepo vrijeme??? Kako kažu 8 mjesec je ove godine udaran?

  • marijaterezija2 07.07.2014.

    Da barem malo i nas zahvati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare