To je to što me zanima!

U utorak počinje štrajk sudova u Grčkoj, Bad Blue Boyse ispitivali odakle im ozljede i krvarenje

Na nekim palicama je pronađena krv nekih od Bad Blue Boysa i suci i tužitelji ispitivali su ih odakle je to krvarenje...
Vidi originalni članak

Odvjetnici smatraju da će za odluku o ukidanju ili neukidanju istražnog zatvora biti potrebno 10 do 15 dana, a otežavajuća okolnost ovome inače administrativno zahtjevnom slučaju je broj uhićenih Bed Blue Boysa, ali i činjenica da sutra u Grčkoj nastupa štrajk sudova, javlja HRT.

Na nekim palicama je pronađena krv nekih od Bad Blue Boysa i suci i tužitelji ispitivali su ih odakle je to krvarenje, kako su zadobili te ozljede, te također pitali su ih je li im pružena prva pomoć.

NIŠTA OD PREDAJE NAVIJAČA Sud u Zagrebu odbio je izručiti BBB-ovca: Nema garancije da će poštovati ljudska prava u Grčkoj

Samo danas ispitano je njih 38, a svi su potpisali kako ostaju pri iskazima koje su dali u kolovozu. To znači da su u Atenu došli dati isključivo psihološku podršku igračima Dinama uoči treninga te zatim utakmice s AEK-om.

Sutra pred suca istrage izlazi druga skupina Bed Blue Boysa - njih je 44, a u srijedu njih 20. Nakon toga svi će se vratiti u svoje 'matične zatvore'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • i.hun 05.12.2023.

    Huligan ostaje huligan ma kako vi to nazivali.

  • Andrei-AP 05.12.2023.

    U naslovu ispravno i onda u tekstu nekoliko puta "Bed Blue Boysa". E moj novinar. Dobro da nisi napisao "Bed Blu Bojsa".

  • Andrei-AP 05.12.2023.

    Psihološku pomoć palicama. O.K. ako vi tako kažete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare