To je to što me zanima!

U utorak presuda Sapunaru za izvlačenje novca iz HAC-a

Josip Sapunar je s još dvojicom bivših čelnika HAC-a Crnjakom i Prskalom optužen za izvlačenje novca iz te tvrtke preko Fimi medije. Sudi mu se u odvojenom procesu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Županijskom sudu u 10.30 sati bit će izrečena presuda Josipu Sapunaru, nekadašnjem članu uprave Hrvatskih autocesta. Riječ je o odvojenom postupku povezanom s aferom Fimi media.

Sapunar je s još dvojicom bivših čelnika Hrvatskih autocesta Crnjakom i Prskalom optužen za izvlačenje novca iz te tvrtke preko Fimi medije. 

Tereti ih se za preplaćivanje poslova poput otvaranja tunela i medijske kampanje za ENC naplatu. Sapunar je priznao krivnju. Tužiteljstvo je predložilo uvjetnu kaznu od 11 mjeseci zatvora uz rok kušnje od pet godina. Takvu presudu očekuje i Sapunarov odvjetnik Gordan Preglej, za kojeg je previsoka.

Nakon presude, odlučit će o eventualnoj žalbi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Neutralni 08.07.2014.

    Radi se o 11 MILIJARDI (ne miliona) samo u ovoj aferi... od toga je bar jedna trečina otišla na privatne račune što pojedinaca što stranke a sud donio odluku o povratu nekih pišljivih 30-tak milijuna od HDZ-a.. Ebeš pravo i ovakvu "pravnu" državu!

  • dario 1 1 08.07.2014.

    nemos vjerovat da madunic nije komentirao

  • Tupan_1 08.07.2014.

    Redovito se događa isto,,,, protekla voda ne pokreće mlinicu ............. gdje su bile državne institucije kad je kriminal trebalo spriječiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare