To je to što me zanima!

U Varaždinu brutalno pretukli mladića i slomili mu čeljust

Mladić (20) je na terasu vikendice stigao oko 22 sata. Tamo se posvađao s muškarcima koji su mu zapriječili put pri izlasku s terase. Počeli su ga udarati u glavu nakon čega je pao na pod...
Vidi originalni članak

Varaždinska policija zaprimila je kaznenu prijavu mladića (20) u kojoj je naveo da je žrtva brutalnog premlaćivanja 1. svibnja u naselju Halilić od strane tri nepoznata muškarca. Policija traga za počiniteljima. 

Mladić (20) je na terasu vikendice stigao oko 22 sata. Tamo se posvađao s muškarcima koji su mu zapriječili put pri izlasku s terase. Počeli su ga udarati u glavu nakon čega je pao na pod, a onda su nastavili nogama. 

NA KRIVOM MJESTU U KRIVO VRIJEME? Istražni zatvor revolverašu iz Međimurja, mladić nestabilno

Pretučenog mladića su članovi obitelji prevezli u Opću bolnicu Varaždin gdje je utvrđeno da je zadobio prijelom donje čeljusti (mandibule). U bolnici je zadržan do srijede kada je i podnio kaznenu prijavu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 07.05.2020.

    Danas sam zaradio 100 kuna.Bar cu imati sta jesti mjesec dana.

  • vinja 07.05.2020.

    Pa dobro, mladić je stigao na terasu oko 22 sata i tamo su ga napala tri muškarca. Logično pitanje, na čiju terasu je došao mladić i s kojim razlogom. Ovako članak ne govori baš ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare