To je to što me zanima!

U Varaždinu ostavili dijete u autu da bi otišli u kockarnicu?

Varaždinska policija je potvrdila da su nakon dojave u kasnim večernjim satima prošli četvrtak u autu parkiranom iza kockarnice zatekli dijete staro šest godina...
Vidi originalni članak

Varaždinski policajci su prošli četvrtak oko 1 i 15 dobili dojavu da je u autu pored kockarnice ostavljeno dijete. Potvrdili su da su na parkiralištu zatekli 24-godišnju djevojku.

- Policijski službenici su na mjestu događaja na adresi u Varaždinu, Miroslava Krleže bb, iza kockarnice, na parkiralištu zatekli djevojku starosti 24 godine, dok se u vozilu nalazilo njezino dijete starosti 6 godina. O postupanju policijskih službenika Policijske postaje Varaždin dostavljeno je izvješće nadležnom Centru za socijalnu skrb na znanje i daljnje postupanje - stoji u policijskom priopćenju.

- Inače, ja sam zamijetila tu curicu, odnosno vidla sam nogicu kad sam izlazila iz auta i kad sam bila sigurna da će policija doći otišla sam do rođake koja živi u zgradi pokraj, a dečko je ostao dolje čekati policiju. Oni su došli, izvukli roditelje iz kasina, otvorili vrata od auta i curici dali sok iz auta. Bila je sva mokra - kazala je čitateljica za eVaraždin.hr, koja je htjela ostati anonimna.

O svemu su upoznati i policijski službenici te će o slučaju obavijestiti solcijalnu skrb.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare