To je to što me zanima!

U Varaždinu poginuo motorist, a kod Krapine vozač traktora

Na jugozapadnoj varaždinskoj obilaznici u nedjelju oko 16:30 sati motorist je sletio s ceste i na mjestu preminuo. Kod mjesta Radoboj traktor je sletio s ceste i prevrnuo se, poginuo je mladić
Vidi originalni članak

Na jugozapadnoj varaždinskoj obilaznici u  nedjelju oko 16:30 sati motorist je sletio s ceste i na mjestu preminuo, javlja regionalni.com.

Cesta DC2 između čvorova Poljana Biškupečka i Gojanec zatvorena je za promet. Obilazak je kroz grad Varaždin.

U tijeku je očevid.

Još dva motociklista stradala

Oko 17.30 u Privlaci, kod Vinkovaca, u sudaru s autom poginuo je motociklist.

Nešto ranije poginuo je motociklist u Drveniku, na Jadranskoj magistrali.

U prevrtanju traktora poginuo muškarac

U blizini Krapine, kod mjesta Radoboj, oko 16 sati došlo je do teže prometne nesreće, javili su iz PU krapinsko-zagorske.

Traktor je sletio s kolnika te se prevrnuo, a poginuo je 25-godišnji mladić, piše Zagorje International.  Više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku. 
 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • zuluf_52 30.04.2018.

    Dobro je što nije ubio nekog nevinog.

  • Miške 30.04.2018.

    U subotu u Zagorju ( Kuzminec, Veternica, Golubovec) motociklisti ne voze, oni NISKO LETE gdje je brzina 30 km voze 200 km uz zastrašujuću buku ( skinuli Auspuche). Policija ne kontrolira. Nema naloga.

  • ichbin2 30.04.2018.

    budala ima svagdje ali nedavno sam stao na staroj cesti cesti kroz gorski kotar i ugodno se iznenadio kako se ljepo i kulturno voze, skoro kao s autom, a bilo ih je doista puno u malim skupinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare