To je to što me zanima!

U vili tenisača ubijena obitelj: Vezali im vatromet oko glava

Obitelj Campbell živjela je u vili bivšeg tenisača Jamesa Blakea posljednje dvije godine. Tijela dvoje odraslih i dvoje tinejdžera pronađena su u spavaćim sobama
Vidi originalni članak

U luksuznoj rezidenciji u Tampi, u vlasništvu umirovljenog tenisača Jamesa Blakea, u četvrtak su pronađena tijela četvero ljudi . U kući je izbio požar te je potpuno izgorjela, a mediji pišu kako je požar podmetnut.

Tijela stradalih bila su u stravičnom stanju, s rupama od metaka i tragovima vatrometa na glavama .

Blake više ne živi u kući u Tampi , već ju posljednje dvije godine iznajmljuje obitelji.

U izgorenoj vili, vrijednoj više od milijun dolara , policija je identificirala četiri žrtve, dvoje odraslih i dvoje tinejdžera . Riječ je o bračnom paru Darrinu Campbellu i njegovoj supruzi Kimberley .

Kako piše NY Daily News , Darrin je bio rizničar privatne škole Carrollwood Day School , koju su pohađala i njegova djeca Colin i Megan . Tijela članova obitelji pronađena su u njihovim spavaćim sobama. Na gornjim katovima pronađeno je i više plinskih boca.

Prema riječima susjeda, obitelj je bila vrlo skladna te nitko nije vidio naznake bilo kakvih problema.

- Djeca su bila zbilja izvanredna - rekao je jedan od susjeda.

Teniski as James Blake (34) iz profesionalnog tenisa povukao se prošle godine. U trenutku izbijanja požara nije bio na imanju, a policija još nije službeno objavila kako je obitelj stradala.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dupin99 11.05.2014.

    Ubio ih je njihov otac, Darrin. Upucao je njih pa na kraju sebe i zapalio kuću vatrometima. To se zapravo dogodilo. Strašno :/ R.I.P CampbellFamily R.I.P Megan <3

  • gabriela-st2 09.05.2014.

    boze sacuvaj dokle ide ovaj svijet

  • bklf 08.05.2014.

    jezivo,ode cijela obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare