To je to što me zanima!

Napao iz stana: U balon stavio kamen pa njime pogodio dijete

Nepoznati počinitelj je otvorio prozor i nasumično bacio balon. Pogodio je dječaka (6), koji je samo lakše ozlijeđen. Očevici su rekli da se napadač skrivao iza zavjese
Vidi originalni članak

Zaurlao je od bolova, primio se za glavu i počeo neutješno plakati. Majka i ujak koji su stajali pokraj njega pokušavali su ga smiriti. Kroz suze im je rekao da ga je nešto pogodilo u glavu. A na podu je stajalo oružje - kamen.

Doletio je s jednog od prozora obližnje zgrade u zagrebačkoj Rakušinoj ulici u Folnegovićevu naselju. Netko je napunio balon s vodom i u njega stavio kamen. Otvorio je prozor i nasumično bacio. Pogodio je dječaka (6), koji je samo pukom srećom lakše ozlijeđen.

- Malome je uho tako pocrvenjelo da je to bilo strašno. Vrisnuo je, uhvatio sam ga u zagrljaj te pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže dječakov ujak Smajo Šarić.

Napadač se skrivao iza zavjesa

Očevici su rekli i da se onaj koji je bacio projektil skrivao iza zavjesa.

Čak je, kažu, i podrugljivo mahnuo majci, ujaku i dječaku. Iako su policajcima koji su došli na očevid pokazali mjesto s kojeg sumnjaju da je doletio balon s kamenom, u policiji kažu da i dalje tragaju za počiniteljem jer, kako su objasnili, na vrata na koja su zvonili nitko nije otvarao. Susjedi iz zgrade u kojemu je stan rekli su da se ne čude, ako je to istina, jer u njemu živi maloljetnik koji terorizira sve oko sebe.

- Iz obijesti je mogao baciti i nešto drugo. Zar trebamo čekati da netko pogine - rekao nam je ljutito Smajo Šarić.

Ni nama nitko nije otvarao vrata stana iz kojeg je, prema tvrdnjama svjedoka, doletio kamen.

Ima lakše ozljede, ali je još u šoku

Vrlo brzo nakon dojave došli su i policija i Hitna pomoć. Liječnička ekipa je utvrdila da dječak nema težih ozljeda. Osim što je još bio u potpunom šoku i tresao se. Rekli su i da dječaka treba nastaviti nadzirati za slučaj da ima potres mozga. Policajci su ispitali okupljene stanovnike kvarta.

Tinejdžer terorizira cijeli kvart i nitko ga ne može zaustaviti

I policija i Hitna pomoć odmah su došli i obavili svoj posao, kaže ujak.

- Da bih riječ rekao. Ali i djeca i odrasli rekli su im da ovi nisu gađali samo nas. Rekli su im da su često gađali i njih s roditeljima dok su bili u onom parku iza - kaže nam dječakov ujak. On pretpostavlja da je riječ o dječaku od 14 ili 15 godina kojega nitko ne pita što je radio nakon što ostane sam u stanu.


Idi na 24sata

Komentari 185

  • bulog55gmdg 06.06.2014.

    Zvonili smo i nitko ne otvara??? A da sudac izda nalog za pretres pa se provali??? Tko zna šta bi se našlo???

  • 06.06.2014.

    vidjeli su da se sakriva iza zavjese i znaju o kom djetetu se radi.. skoro je ubio djete a policija zvoni na vrata i nitko ne otvara... smijesna neka policija...

  • KristinaAbrlic 06.06.2014.

    evo vidimo iz ovih kom kako su ljudi glupi nemaju pojma evo pokusavam ugurati kame u balon na vodu i nema sanse pa vi koji ste kom sa takvim kom vas bi trebalo ne sami se lupajte po glavi jer ste glupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare