To je to što me zanima!

Vlasniku pozlilo: U Zadru ruše bespravne objekte uz more

Vlasniku bespravne terase s dva objekta kod kafića Porthos u Zadru A. N. pozlilo je tijekom vikenda, a po njegovu suprugu kola Hitne pomoći došla su u utorak ujutro
Vidi originalni članak

Vlasniku bespravne terase s dva objekta kod kafića Porthos u Zadru A. N. pozlilo je tijekom vikenda, a po njegovu suprugu kola Hitne pomoći došla su u utorak ujutro. Kako su nam rekli radnici, pozlilo im je zbog rješenja o rušenju terase u koju su uložili puno novca te su oboje završili u bolnici.

Građevinska inspekcija Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja naime, nastavlja akciju uklanjanja bespravno sagrađenih objekata na području Zadarske i Ličko-senjske županije. Danas je u planu bilo uklanjanje baš tih dviju poslovno -ugostiteljskih prizemnica dimenzija 10,8 x 6,9 m i 10 x 12 m  u Zadru. Vlasnik je sam organizirao rušenje tijekom vikenda pa kad su u utorak došli policija i bageri Ministarstva, dobar dio građevina već je bio srušen.

- Navedenim građevinama odbijen je zahtjev za legalizaciju jer se nalaze na pomorskom dobru. Prema zadnjim informacijama investitor je sam započeo s uklanjanjem, te će inspekcija pratiti tijek rušenja i ako bude potrebe angažirati ugovornu tvrtku - kazala je glasnogovornica Ministarstva graditeljstva  Đurđica Čočić te dodala da je u ovoj fazi u planu rušenje više bespravno sagrađenih objekata na područjima otoka Vira, Privlake, Dugog otoka te Plitvičkih Jezera.

-Inspekcija će ovih dana obići te objekte da se uvjeri da li je netko od vlasnika započeo sam s uklanjanjem, te će se s njima dogovoriti dinamika rušenja koju moraju poštovati - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • JureDejanović 26.11.2014.

    Ha vlasniku pozlilo zbog rušenja bespravnog objekta uz obalu mora ,ma i njga treba baciti u more sa blokom oko vrata ,htjeo bi iz kuće da skoči u more koja idiotarija

  • darek0604 26.11.2014.

    Ruši Miško !!!!!!!!!

  • Josip Joe Milovich 25.11.2014.

    A jebiga ko mu je kriv, znao je da gradi tamo di se ne smije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare