To je to što me zanima!

U zadnji čas spasili starca (88) od požara: Djed nije shvatio što se događa, boluje od demencije

Sve se to dogodilo tjiekom proslave 88. rođendana Lawrencea Petersa koji se nalazi na snimci, kazala je unuka starca koji je srećom preživio požar
Vidi originalni članak

Na LiveLeaku je osvanula snimka iz Wheat Ridgea u SAD-u na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je svijeća zapalila zavjesu, a vatra se počela ubrzano širiti i uskoro je progutala cijelu kuću.

Sve se to dogodilo tjiekom proslave 88. rođendana Lawrencea Petersa koji se nalazi na snimci, kazala je unuka starca koji je srećom preživio požar. Starac inače pati od teške demencije pa je jedva i primijetio da se išta događa oko njega.

POGLEDAJTE VIDEO Starac ne shvaća da je oko njega požar:

Rođendan su slavili u njegovoj kući, a na njemu je bilo oko dvadeset ljudi. Netko od njih je ostavio svijeću na ormariću u dnevnom boravku, a kada je vjetar zapuhao malo jače, vatra je zahvatila zavjese.

Detektori dima nisu radili, a slavljenik je preživio samo zato što je srećom netko ušao u prostoriju prije nego što se plamen proširio cijelom prostorijom. 
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • OTAKU. 08.09.2020.

    Use it or lose it.Vjezbajte mozak svaki dan citanjem i razmisljanjem.Zdrava prehrana.Puno vode i masti.Najvaznije od svega pozitivno razmisljanje.Ono sto mislite postane stvarnost.

  • VOLBEAT 08.09.2020.

    Nažalost, iz prve ruke znam kakva je to bolest, stravična, bilo bi bolje za njega da nije spašen

  • OTAKU. 08.09.2020.

    Bolje nam je da se molimo da ne ostarimo kao ovaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare