To je to što me zanima!

U Zadru uhitili muškarca (32): Krao kosilicu, maslinovo ulje...

Prošli vikend u Maslenici provalio je u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka i ukrao razni alat. Sveukupna šteta koju je ljudima napravio provalnik koji ne bira puno, iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna
Vidi originalni članak

Sredinom studenog muškarac (32) je provalio u spremište u vlasništvu 64-godišnjakinje u Smokoviću kraj Zadra. Ukrao joj je motornu pilu, bušilicu i razni alat. U kolovozu  je u Zemuniku Gornjem provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjakinje te maznuo čega se domogao; plinsku bocu, mini wash, kosilicu, maslinovo ulje i drugo. Prošli vikend u Maslenici provalio je u kuću u vlasništvu 60-godišnjaka i ukrao razni alat. Sveukupna šteta koju je ljudima napravio provalnik koji ne bira puno, iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. A onda je dolijao u policijske ruke. Oni su ga prijavili državnom odvjetništvu u Zadru. 

- Policijski službenici Druge Policijske postaje Zadar i Policijske postaje Obrovac dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Sumnjiči ga se da je počinio više kaznenih djela teških krađa - kažu u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Maddog 27.11.2018.

    poduzetnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare