To je to što me zanima!

U zagrebačkom naselju Prečko gorio je napušteni objekt, vatrogasci lokalizirali požar

Požar je gasilo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir i 3 iz DVD-a Kustošija s ukupno pet vozila. Očevici koji su se našli u blizini kažu da je požar počeo vrlo naglo
Vidi originalni članak

Čulo se kao da gore plastične ploče i vidio se crni dim. Mi smo bili u vrtu pa nismo vidjeli što gori. Počelo je vrlo naglo, kazao nam je čitatelj o požaru koji je oko 19 sati izbio u Ulici Prečko u istoimenom zagrebačkom naselju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Požar buknuo u Prečkom 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Drugi čitatelj, koji nam je poslao fotografije rekao je da je vidio kako na mjesto događaja dolaze četiri vatrogasna vozila.

- Lokalizirali su ga i sad pretražuju objekt - ispričao je.

NEOBIČAN SLUČAJ IZ PULE Na penis stavio prsten, bolove trpio čak 18 sati. 'Ponos' spasili vatrogasci: 'Nije bilo smiješno'

Kako doznajemo, vatrogasci su nešto prije 19 sati dobili dojavu građana da gori napušteni objekt veličine 10x15 metara. Lokalizirali su ga kako se ne bi dalje širio.

U intervenciji je sudjelovalo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir i 3 iz DVD-a Kustošija s ukupno pet vozila. nema podataka o ozlijeđenima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ajetodoo 12.09.2021.

    Jaki neki objekt.

  • 11.09.2021.

    Domovina-Commerce..."Izbrisane su i tvrtke Domovina TT, Domovina-Commerce i Kolenda, u kojima je Tuđman bio direktor. Domovina TT dobavljačima je ostala dužna 434.000, a Domovina-Commerce čak 7,8 milijuna kuna."

  • 11.09.2021.

    hehe izgleda nije postignuta dobra otkupna cijena , pljuc mafija 9 mm

Komentiraj...
Vidi sve komentare