To je to što me zanima!

Požar u Zagrebu: Izgorjela dva stana, ozlijeđena jedna osoba

Jutros oko 7 sati izgorjela su dva stana u stambenoj zgradi. Nažalost jedna osoba je ozlijeđena i hospitalizirana. Uzrok požara još nije poznat, a navodno su krive električne instalacije
Vidi originalni članak

Jedna osoba je ozlijeđena i prevezena u bolnicu u požaru koji je buknuo jutros oko 6.20 sati na Remetinečkoj cesti u Zagrebu. Kako saznajemo, radi se o jednoj ženi koja se nagutala dima i zadobila opekotine. Izgorjela su dva stana u stambenoj zgradi. Vatra je ugašena i slijedi očevid.

Na mjesto intervencije izašla Javna vatrogasna postrojbe Grada Zagreba, dežurna ekipa Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, policijski službenici područne policijske postaje Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, a u gašenju požara sudjelovalo je 8 vatrogasnih vozila Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. 

Požar stana uspješno je ugašen, ali nažalost jedna osoba je ozlijeđena i hospitalizirana. Uzrok požara za sada nije poznat sve dok službenici Policijske uprave zagrebačke ne obave očevid, objavio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Izgorjela dva stana na Remetinečkoj cesti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzrok požara biti će poznat nakon očevida, ali navodno je vatru izazvao kvar na električnim instalacijama.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nikluk20 12.10.2016.

    stara zgrada, stare instalacije, povećaba potrošnja i negdje zaiskri......trebalo bi se to mijenjati poslije šta prođe rok upotrebe koji proizvođač jamči za vodove...

  • igyy 12.10.2016.

    to je bilo pitanje vremena jer to je kula od karata koja je služila za privremen smještaj koji se protega do danas!!!!NE čudim se sto je izgorjela jer u zapadnim zemljama ne bi služila ni za uzgoj papiga tigrica u ovom stanju !!!!

  • 12.10.2016.

    Ne se grijati grijalicama jačim od 3kw na starim instalacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare