To je to što me zanima!

U Zagrebu 265 novih slučajeva zaraze, preminulo četvero ljudi

Utvrđeno je da su dvije zaražene osobe doputovale iz Njemačke i Slovenije, jedna se zarazila na radnom mjestu, a jedna je zarazi bila izložena prilkom okupljanja
Vidi originalni članak

U Zagrebu je u protekla 24 sata evidentirano 265 novih slučajeva zaraze kronavirusom, a od covida-19 umrle su četiri osobe, izvijestio je u nedjelju Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Zagrebu je u protekla 24 sata od covida-19 ozdravila 331 osoba. U "Štamparu“ su obavljena 554 PCR testiranja, a 222 nalaza bila su pozitivna. Epidemiolozi su kontaktirali 293 oboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 12 osoba.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI INTERVJU S MINISTROM MARIĆEM:

Utvrđeno je da su dvije zaražene osobe doputovale iz Njemačke i Slovenije, jedna se zarazila na radnom mjestu, a jedna je zarazi bila izložena prilkom okupljanja.

UMRO 84-GODIŠNJAK U Karlovačkoj županiji ima 46 novooboljelih i jedan preminuli

U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalaze četiri osobe. U posljednja 24 sata nije bilo indikacije za izricanje mjera samoizolacije učenika. U zagrebačkim domovima za starije i nemoćne u protekla 24 sata novoobolio je jedan korisnik.

Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima Grada Zagreba nije bilo cijepljenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare