To je to što me zanima!

"U Zagrebu bi se proizvodila i cjepiva protiv karcinoma"

Dugoročno, to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost, a mogli bismo pokrenuti i proizvodnju raznih cjepiva i na takav način zaposliti brojne visokoobrazovane mlade ljude, rekao je Filipović
Vidi originalni članak

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović nakon što je kazao da u Zagrebu planira izgraditi tvornicu cjepiva protiv Covida, u intervjuu za RTL je danas najavio da bi se tamo radila i cjepiva protiv karcinoma.

- Dugoročno, to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost, a mogli bismo pokrenuti i proizvodnju raznih cjepiva, cjepiva protiv karcinoma, i na takav način zaposliti brojne visokoobrazovane mlade ljude - rekao je Filipović.

- I cjepiva za karcinom bi se radila u Zagrebu? - pitao je Filipovića novinar Ivan Skorin.

- Apsolutno. Znači sve ono protiv čega se u budućnosti treba boriti i išli bismo u korak s najnovijim dostignućima u tom području -rekao je Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • jožek2 11.03.2021.

    Ovaj bosanac nika ne bu gradonačelnik Zagreba, imali smo bosanca do sada i zgadio se svima pravim i poštenim Zagrebčancima za sva vremena , jedino su ga dotepenci podnosili jer im je dao sve baava, ali to će sad doći polako na naplatu.

  • 11.03.2021.

    Kad bi barem izmislili neko cjepivo protiv tolike ambicije jednog stranog naroda da devastira ovaj naš Grad

  • Tone 11.03.2021.

    Cilj opravdava sredstva !!! Dali možda ipak, obzirom na okolnosti, treba manje laži a više znanja !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare