To je to što me zanima!

U Zagrebu izgorio automobil: 'Čula se buka, susjedi su istrčali da ga pomognu ugasiti'

Iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar na osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka . Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo, napisali su iz PU zagrebačke
Vidi originalni članak

Čulo se kao kad propuh jače zalupi vrata, zato sam se probudio. Kad sam izašao imao sam što vidjeti, kod susjeda je gorjelo auto. Plamen je bio skroz do balkona, bilo je ružno za vidjeti. Htio sam pomoći gasiti, ali nisam imao s čime pa smo pozvali vatrogasce. Susjedi koji su kod sebe imali protupožarne aparate odmah su potrčali pomoći. Vatrogasci su došli gotovo odmah, možda za nekih pet šest minuta i brzo su ugasili požar, priča nam Boris koji je svjedočio požaru susjedovog automobila u četvrtak rano ujutro.

U Zagrebu u ulici Rivanjski put zapalio se automobil, a policija još utvrđuje uzroke požara.

- Danas, 11. kolovoza 2022. godine oko 3.30 sati u Zagrebu, Rivanjski put, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar na osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka . Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid je u tijeku - napisali su kratko iz PU zagrebačke.

Automobil je odvezala vučna služba, a vlasnika smo zatekli taman kada je čistio dvorište od pepela i čađe.

- Pobudilo nas je noćas, koga ne bi. Bitno da kući nije ništa, a štetu na autu se nadam da će pokriti osiguranje. Ne mogu ništa više reći dok traje očevid - komentirao je kratko potreseni vlasnik.

Susjedi pričaju kako se radi o mirnoj ulici, nikada nisu imali problema. U ulici je tek nekoliko obiteljskih kuća i svi se poznaju. Vjeruju da je sve bio nesretan slučaj.

- Ja sam spavala nisam ništa čula, ali mi je ujutro došla policija. Mi imamo kamere inače na kući pa da vide jesu li uhvatile sto - rekla nam je kratko druga susjeda.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jagoda jagoda 11.08.2022.

    Biće sam od sebe planuo.

  • Newberg 11.08.2022.

    Eto, moga fiću nitko ni da pogleda, a kamoli da bude grub prema njemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare