To je to što me zanima!

U Zagrebu policija uhitila i konja: Predao se nenaoružan

Tvrdoglava životinja je pobjegla vlasniku. Policajac ga je u pratnji kolegice priveo u policijsku postaju na Črnomercu. Usput su pronašli i vlasnika izgubljenog konja
Vidi originalni članak

Otkad je ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko prosvjednike nazvao Indijancima, pojavljuje se sve više dokaza da u ovoj državi možda postoje i kauboji. Policija je, očito, na turbulentan subotnji dan bila spremna za Indijance, ali ne i za konje. A upravo je takav četveronožac nonšalantno odlučio prodefilirati najdužom zagrebačkom ulicom i pošteno iznenaditi naše snage reda. Dok su na glavnom zagrebačkom trgu trajale braniteljske demonstracije protiv aktualne vlasti, konjić je sam samcat s drvenim samarom na leđima lagano kaskao duž Ilice.

Svjedoci kažu da su neki vozači koji su ga uočili parkirali aute na njegovoj ruti ne bi li ga zaustavili, ali opušten i siguran u svom naumu, konj je i dalje grabio u središte grada. Za njim je jurcala i policija. Nevoljko se predao plavcima, kakve li simbolike, upravo ispod reklame za kazaličnu predstavu “Kauboji”. 

Ministar Karamarko vjerojatno će biti ponosan jer se pokazalo da su plavci obučeni za sve. Jedan od njih znalački je konjića zauzdao te ga pomirenog sa sudbinom u pratnji kolegice priveo u policijsku postaju na Črnomercu. I ne samo to, usput su našli i vlasnika izgubljenog šetača, koji je o cijelom neočekivanom događaju morao dati iskaz. 

Ispostavilo se da je tvrdoglavi konj pobjegao vlasniku, a ostalo je nejasno odakle je i kako dospio u uzavrelo središte Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ovcaman 28.02.2011.

    Sokol ga nije volio

  • kuca99 27.02.2011.

    jadan konjic, jel jos uvijek u zatvoru?

  • user_88062 27.02.2011.

    taj bu dobil 3 godine i 6 mjeseci

Komentiraj...
Vidi sve komentare