To je to što me zanima!

U Zagrebu premijerno prikazan izraelski film 'Savršen': Pogled na živote osoba s invaliditetom

Promociji filma u Centru za rehabilitaciju Silver prisustvovali su visoki uzvanici, te brojni stručnjaci koji su svoj profesionalni život posvetili skrbi i pomoći osobama s invaliditetom
Vidi originalni članak

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Centar za rehabilitaciju Silver u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael održao je u petak, 1. prosinca u Zagrebu promociju izraelskog dokumentarnog filma 'Savršen'.

Ovaj više puta nagrađivani dokumentarni film, u režiji  Yaniva Segalovicha, prati život glavnog urednika sadržaja u televizijskoj industriji, Asafa, koji je paraliziran na lijevoj strani, te kreće na putovanje kako bi prihvatio svoj invaliditet.

Asaf se susreće sa skupinom osoba s invaliditetom koji raspravljaju o svakodnevnom životu i potrazi za ljubavlju s nevjerojatnom iskrenošću, pružajući gledatelju rijedak pogled na živote osoba s invaliditetom.

Promociji filma u Centru za rehabilitaciju Silver prisustvovali su visoki uzvanici, te brojni stručnjaci koji su svoj profesionalni život posvetili skrbi i pomoći osobama s invaliditetom.

Ovaj dokumentarni film prikazati i u nedjelju 3. prosinca u Kulturnom Centru Osijek u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare