To je to što me zanima!

U Zatonu kod Šibenika sudarili se policajci i dva automobila, na terenu je hitna, ceste blokirane

Policajci su tako išli prema požaru u Zaton koji je izbio u srijedu oko 11 sati u Okolici Vodica kod Šibenika te se proširio na to područje
Vidi originalni članak

Dojava o nesreći kod semafora u Njivicama zaprimljena je u 16.01 sati. U nesreći su sudjelovala tri vozila, među njima i jedno službeno koje je išlo na požarište u Zatonu. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć, a sve okolnosti nesreće bit će utvrđene očevidom, kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije, za ŠibenikIN.

Policajci su tako išli prema požaru u Zaton koji je izbio u srijedu oko 11 sati u Okolici Vodica kod Šibenika te se proširio na to područje. Situacija je dramatična, a u gašenju sudjeluje više od 100 vatrogasaca, doznaje se iz zatonskog DVD-a.

UŽASNI PRIZORI VIDEO Zastrašujuće snimke požara kod Šibenika: S vatrom se bori više od 100 vatrogasaca

Nekoliko kuća je, kako kažu mještani, zahvatila vatra, od dima se ne može disati, a vatrogasna vozila ne prestaju dolaziti. Na terenu su i ekipe hitne pomoći, te policija.

Najkritičnije je prema Raslini. U gašenju sudjeluju i kanaderi, a gašenje otežava jak vjetar. 

- Pakao je, ne znamo gdje ćemo prije. Kažu da i neke kuće gore tako da sad idemo vidjeti tamo - kratko je rekao Boris Dukić, zapovjednik zatonskog DVD-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.07.2022.

    Sudarili se u Njivicama na semaforu. Znači na ulazu u Šibenik

  • Jopazg 13.07.2022.

    Boze pomozi🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare