To je to što me zanima!

U žbunju u Dubravi našli tijelo, ne zna se je li riječ o ubojstvu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stanari Dubljevičke ulice su se žalili kako već danima osjećaju neugodan miris. U srijedu su našli mrtvog muškarca. Ne zna se identitet žrtve kao ni uzrok smrti
Vidi originalni članak

Već danima se u ulici osjetio neki smrad. Mislili smo da je neka mačka. Tko bi pomislio da je riječ o čovjeku, u šoku su ostali stanari Dubljevičke ulice u zagrebačkoj Dubravi nakon što su u žbunju u srijedu poslijepodne našli leš muškarca. Truplo je bilo obučeno.  

Policija je na poziv građana stigla oko 18 sati. Nisu htjeli otkriti identitet žrtve, a ne zna se niti je li u pitanju nasilna ili prirodna smrt. Očevid je trajao satima. Ni susjedi ne znaju puno više.

- Danas je nas nekoliko krenulo istraživati tu travu. Dečko koji je ušao u žbunje zaprepašteno je uskliknuo da je riječ o čovjeku. Odmah smo zvali policiju, prepričao je susjed ispred čije kuće su našli čovjeka. 

Ispred žbunja danima je bila parkirana zelena Kia Pride zagrebačkih registracija. Pretpostavlja se da je pripadala žrtvi. 

Prema nekim informacijama, riječ je o muškarcu od 50-ak godina koji je nestao prije dva tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • JasnaZovko 13.09.2012.

    ivrvat...ako se pod ovom šifrom podrazumijeva veliko hrvatstvo,nije ni moje manje,samo sam htijela reći,kakva država,takva i policija, ali i okolnosti života nose svoje,svako svoju brigu vodi,susjed nit ne vidi da mu nema susjeda,a ako i vidi ,onda se drži one stare,"što vidiš,ne vidiš,što čuješ,ne čuješ,što znaš,ne znaš",ipak je sigurnije makar ikoliko...

  • paukiraketa 13.09.2012.

    da čovjek prirodnom smrću umro u žbunju -.-

  • RPT 13.09.2012.

    Staje auto posle izmaglilo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare