To je to što me zanima!

'U životu ništa pogrešno nisam napravio, Bog mi je dao sve'

Putin koji inače jako rijetko daje intervjue za strane medije porogovorio je za talijanski list Corriere della Sera uoči posjeta Italiji i susreta s premijerom Renzijem
Vidi originalni članak

- U svom životu ništa pogrešno nisam napravio. Možda zato jer mi je Bog dao takav život da nemam zbog čega žaliti - rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin u intervjuu za Corriere della Sera. 

Putin koji inače jako rijetko daje intervjue za strane medije progovorio je za talijanski list uoči posjeta Italiji i susreta s premijerom Renzijem.

- U interesu je Italije i Talijana da imaju dobre odnose s Rusijom - poručio je Putin.

Na pitanje o stanju u njegovoj zemlji kad su medijske slobode u pitanju i svojevrsnom bojkotu oporbe u glavnim medijima Putin je rekao:

- Kad budu nešto zanimljivo imali za reći sigurno će ih češće novinari intervjuirati. 

Putin je odbio sve kritike upućene Rusiji zbog ukrajinske krize i rekao da pogoršavanje odnosa sa Zapadom nije bio ruski izbor:

- Nismo mi ti koji su uveli sankcije na trgovini i ekonomske aktivnosti. Mi smo meta i samo smo odgovorili na napad na zaštitnički način - rekao je Putin.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • nnina7 11.06.2015.

    Putin je CAR !

  • GOVORIM-istinu 11.06.2015.

    NAJMOČNIJA SVJETSKA SILA prema Bibliji je dvojna svjetska sila, Anglo - Američka svjetska sila (Velika Britanija + SAD). Ta će se sila u skoro vrijeme upustiti prema Bibliji u jedan sukob sa moćnom silom sa istoka (vjerovatno Rusija ili Kina), ali u tom sukobu (ne navodi se intezitet sukoba) neće biti pobjednika, nego će se u sukob umješati Svemogući Bog i uništiti oba dvije sile u tom sukobu, ali i sve preostale države (vladavine) na zemlji. Bog potvrđuje da će Anglo-Američka dvojna svjetska sila biti zadnja najmočnija ljudska vladavina na zemlji, a to znači da će Bog vrlo brzo intervenirati u izopačeni ljudski sustav vladanja nad čovječanstvom i prirodnim resursima. Nakon što Bog u HARMAGEDONU dokrajči ljudske vlasti, zemljom će vladati Božja vlast - Božije Kraljevstvo, sa Isusom kao vladarem (kraljem).

  • Zadomspreman_2 11.06.2015.

    Ahahahahahahahahaha!!!! Vic stoljeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare