To je to što me zanima!

U zračnoj luci putniku su ukrali torbu s čak 2,7 milijuna dolara

Putnik je stigao letom iz Istanbula. Trebali su ga dočekati zaštitari koji su ga trebali dalje pratiti. No umjesto zaštitara dočekala ga je banda i ukrala mu torbu s novcem
Vidi originalni članak

Naoružana  banda ukrala je 2,7 milijuna dolara (oko 15 milijuna kuna) putniku koji je u srijedu stigao u moskovsku zračnu luku. 

Putnik je stigao letom u 6 sati ujutro po lokalnom vremenu iz Istanbula. Trebali su ga dočekati zaštitari koji su ga trebali dalje pratiti. No banda je prevarila zaštitare. Predstavili su im se kao policajci, utrpali ih u minibus, odvezli ih i svladali te zavezali lisicama. 

Imali 'vezu' među zaštitarima

Mediji u Rusiji pišu kako su napadači očito imali "vezu" među zaštitarima. Banda je presrela putnika kada je došao u zračnu luku Šeremetjevo i ukrala mu je torbu u kojoj je bio novac. 

Još jedna pljačka: Ukrao 1,6 milijuna dolara

U Zračnoj luci Šeremetjevo je ranije ovog mjeseca bila još jedna pljačka. Muškarac koji je stigao iz središnje Azije opljačkan je 13. studenog. Još neidentificirani napadač je počeo pucati i ukrao je torbu u kojoj je bilo 1,6 milijuna dolara (oko 8,9 milijuna kuna), pišu RIA Novosti. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ćelavo 29.11.2013.

    crne torbe još rade??

  • marijaterezija2 29.11.2013.

    I ja nosim mirovinu u torbici, no nikako da ju pronađem za dva dana, tako da se lopova ne bojim.

  • tonin 29.11.2013.

    Ray Baron baš ti je inovativno ime da nisi ti ukra pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare