To je to što me zanima!

Uberov auto završio na boku nakon sudara, ima i ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva su se automobila sudarila u subotu rano ujutro, a Uberov taksi završio je na boku na križanju Vodnikove i Runjaninove. U nesreći je ozlijeđen taksist
Vidi originalni članak

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su u subotu ujutro oko 4 sata dobili dojavu o sudaru dva automobila na križanju Vodnikove i Runjaninove ulice u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon nesreće Uberov taksi je završio na boku na tramvajskim tračnicama - doznajemo od čitatelja koji je poslao fotografije. Nije vidio samu nesreću, već se tamo zatekao kasnije. 

U nesreći je lakše ozlijeđen taksist. Uzrok i okolnosti nesreće znat će se nakon završetka policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 02.01.2019.

    Istine radi: Onaj prozvani raznim epitetima taksista sam ja. Rođen u Zagrebu odrastao u najdražem gradu prilično dobrog zdravlja i poznavanja prometnih propisa. O onom drugom "vozaču" niti slova. E pa znajte da je baja sa crnim BMW-om proletio kroz znak STOP sa 1.04 promila bez kočenja sa bar 60-tak na sat .Komentirajte sad...

  • KarloK 30.12.2018.

    Čitam ove komentare i čudim se jer nigdje ne piše tko je skrivio nesreću a uporno se optužuje vozač Ubera

  • čuvar pečata 29.12.2018.

    Treba pustiti da ih deru taxisti , pa da se gospoda vozaju sa kV vozačima bez potvrde o nekažnjavanju. Uber je zakon i to je sve ,a taksijaneri mogu samo spustiti cijene ili donijeti potvrdu o nekažnjavanju. Svima preporučujem Uber . A sudara je uvijek bilo i bit će ih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare