To je to što me zanima!

Ubijao, silovao i davio dječake, a sada ga puštaju iz zatvora...

Tri dana prije Božića 1992., Lett je namamio Damiena (6) iz parkića u kojem se igrao s braćom. Odvezao je Damiena na napušteni parking te ga tamo zadavio i pregazio autom...
Vidi originalni članak

Phillip Wayne Lett (58) odslužio je 26 godina i 6 mjeseci zatvorske kazne te ga još par dana dijeli do slobode. Lett je 1992. oteo, zadavio i nekoliko puta pregazio šestogodišnjeg dječaka Damiena u Sydneyju. Sumnja se i da je jednog dječaka silovao u periodu između 1988.-1992. godine.

Tri dana prije Božića 1992., Lett je namamio Damiena Noyesa (6) iz parkića preko puta njegove kuće u kojem se igrao s braćom. Odvezao je Damiena na napušteni parking te ga tamo ubio. 

Damienovo golo tijelo pronašli su idućeg jutra prolaznici. Lett je uhićen idućeg dana. Priznao je da je oteo dječaka kako bi ga silovao, ali nije mogao obaviti taj čin. Lett je osuđen na 26,5 godina zatvora.

- Nadam se da će te tvoji zločini proganjati do kraja tvog jadnog života - rekla je nakon presude Damienova majka, Bridget Coen

Sutkinja Vrhovnog suda Helen Wilson naredila je u srijedu da se Lett po puštanju iz zatvora mora biti pod stalnom policijskom prismotrom. 

- Postoje slučajevi kad su se i najgori kriminalci vratili u normalni život. Smatram da je Lett postigao taj nivo rehabilitacije - dodala je sutkinja.

Bridget kaže kako nije znala da će ubojicu njenog sina uskoro pustiti dok je nisu kontaktirali mediji.

- Prava je žalost što nije umro u zatvoru. Želim da pati do kraja života - rekla je Bridget, prenosi MSN.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ivan87nx 01.06.2019.

    par litara benzina i pali

  • škver 24.05.2019.

    Sada je na braći potez.

  • pero djetlić 123 24.05.2019.

    Čim izađe treba ga živog zakopat

Komentiraj...
Vidi sve komentare