To je to što me zanima!

Ubijeni muškarac pronađen na splitskoj Zenti bio nepokretan

To je policija zaključila iz činjenice da je na rukama imao uredne nokte, a na nogama duge. Muškarac je bolovao i od ateroskleroze, pokazala je obdukcija
Vidi originalni članak

Pretpostavlja se da je muškarac koji je pronađen ispred lukobrana u Zenti bio slabo pokretan pa molimo građane koji znaju da u njihovom susjedstvu žive nepokretne ili slabo pokretne osobe, a koje dugo nisu vidjeli ili sumnjaju da im se nešto dogodilo o tome obavijeste policiju, rekli su u PU splitsko-dalmatinskoj. Da je raskomadani muškarac bio nepokretan ili slabo pokretan, zaključili su iz činjenice da je na rukama imao uredne nokte, a na nogama duge. Muškarac je bolovao i od ateroskleroze, pokazala je obdukcija.

Uskoro će biti gotov i nalaz DNK ubijenog no to će policiji pomoći jedino ako nađu nekog njegovog rođaka s kojim bi se DNK poklopio. 

Starijeg muškarca je, podsjetimo, netko ubio i raskomadao. Policija je nedavno objavila njegov fotorobot. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • LilyPupic 26.10.2012.

    'Bolovao je od ateroskleroze'...pa od toga boluje 99,9% starije populacije! Ajme koja glupost...dobro da nisu napisali da je imao visok tlak i dijabetes...

  • nikoliki 25.10.2012.

    ako je to oko zente a tako pise sta neidu trazit podatke u staracki dom zenta moze bit da je bidnom coviku ko dosa u posjete isli napravit dir il da nije ga ubio ko iz doma znaju i tamo bit ekcesi !

  • riki1980 24.10.2012.

    Ovo je lik iz filma "Engleski pacijent".

Komentiraj...
Vidi sve komentare