To je to što me zanima!

Ubila ga majka: Otac u smeću našao tijelo sina (5) bez glave

Kada se vratio s posla, otac je pitao svoju ženu gdje im je sin, a ona je rekla da ga je "poslala daleko". Nakon toga je ipak priznala što je napravila
Vidi originalni članak

Lihui Liu (43), majka iz Houstona je svojeg sina (5) utopila u kadi, a onda mu je odrubila glavu, piše u utorak Star-Telegram. Obezglavljeno tijelo dječaka je našao otac.

Kada se vratio s posla, otac je pitao svoju ženu gdje im je sin, a ona je rekla da ga je "poslala daleko". Nakon toga je ipak priznala što je napravila.

Otac je mrtvo tijelo dječaka našao u kanti za smeće, a pored umotanog tijela bila je glava djeteta. Lihui Liu koja ima još jedno dijete je uhićena isti dan. Policija motiv ovog stravičnog zločina istražuje, a američki mediji navode da je obitelj od ranije bila poznata centru za socijalnu skrb. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GOVORIM-istinu 18.12.2018.

    Teška psihička bolest ili ovisnost o halucinogenim drogama ili opsjednutost demonom, nema drugog, samo u tim situacijama majka može naudit svom djetetu. Uglavnom, strašno - podsjeća me ovaj slučaj na ubojstvo dječaka u Istri prošle godine, od strane majke, drogerašice i socijalnog slučaja. Nažalost, takve strašne situacije, sve će se češće dešavati kako se približavamo početku V.N. !

  • 13.12.2018.

    Houston, Texas - smrtna kazna na snazi i IZVRŠAVAJU JE. Sinkope ne prolaze.

  • volimpršut 07.12.2018.

    Bog te ... šta se ljudima događa u tim glavama?!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare