To je to što me zanima!

Ubila je nožem 12 beskućnika: 'Osjećala je seksualni užitak'

Elena Lobačeva (25) bila je u bandi koja je u Moskvi ubijala beskućnike jer su htjeli 'očistiti grad', a inspiraciju i svog idola našla je u horor filmu 'Chuckyjeva nevjesta'
Vidi originalni članak

Ruskinja koja je ubijala beskućnike u Moskvi kaže da je to radila jer je osjećala seksualni užitak dok je nožem ubadala umiruće žrtve. Elena Lobačeva (25) bila je u bandi koja je u Moskvi ubijala beskućnike jer su htjeli 'očistiti grad' . Policija je uhitila nju i Paula Voitova (20) jer sumnjaju da su od srpnja 2014. do uhićenja ubili barem 12 ljudi , prenose ruski mediji.

Lobačeva kaže da je inspiraciju za ubojstva vukla iz horor filma 'Chuckyjeva nevjesta' , u kojem je ubojica opsjednuta lutka. Ruskinja je tolika obožavateljica tog filma da si je čak dala i na ruke istetovirati lik jezive lutke.

Banda 'Čistača' kako su se nazvali, tvrde da su ubijali s namjerom da očiste grad od beskućnika i lutalica, ali jedna njihova žrtva bio je i djelatnik banke kojeg su uboli 107 puta.

Policija je u Eleninom domu našla i računalo na kojem su bile detalje upute o tome kako ubiti čovjeka , a čuvala je i fotografije svojih žrtava na kojima su im dijelovi tijela odsječeni i utrobe rasporene . Lobočeva je živjela u užasnom neredu i smradu, a imala je i ljubimca zeca.

Obitelji i susjedi ubojice kažu da je bila neuredna, ali draga i tiha i ne mogu vjerovati da je na takav okrutan način ubijala ljude.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Nikolaaaaaaa 07.03.2015.

    Luda kučka

  • 06.03.2015.

    a mogla se fino zaposlit u Čistoći...jos bi i placu dobila

  • tiha voda_492 05.03.2015.

    Ne mogu vjerovati......

Komentiraj...
Vidi sve komentare