To je to što me zanima!

Ubili 16 pasa iz dva azila zbog šteneta zaraženog bjesnoćom

Zbog bijesnog šteneta u Dumovcu i Noinoj arki eutanazirali su najmanje 16 pasa koji su bili u kontaktu sa zaraženim psom. Pas prije udomljavanja nije bio cijepljen
Vidi originalni članak

Štene koje je prije mjesec dana udomljeno iz zagrebačkog azila Dumovec bilo je zaraženo bjesnoćom. Pas prije udomljavanja nije bio cijepljen, piše Večernji list. Zbog bijesnog šteneta u Dumovcu i Noinoj arki eutanazirali su najmanje 16 pasa koji su bili u kontaktu sa zaraženim štenetom, iako prema propisima koji vrijede za azile veterinar deset dana mora promatrati životinju kako bi ustanovio je li zaražena.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Dalmatian KennelPjegava Sanjas 23.07.2012.

    žabice

  • Capafiori 18.06.2012.

    Gdje je nestao osnovni cilj otvaranja azila za napuštene životinje, a on je bio humanost. Danas ti isti "humanitarci" sa osjećajem za dobru zaradu imaju azile, totalnu nebrigu o životinjama, a veterinari koji su zaduženi za praćenje životinja to odrađuju papirološki, a da ni ne vide životinju. Ne kažem da nema azila u kojima se vodi briga o životinjama, no većinu njih bi trebalo zatvoriti i tvorce nebrige sankcionirati.

  • dhabula6 18.06.2012.

    a nikome ne pada na pamet provesti istragu u dumovcu i ukazniti onoga tko je odgovoran da necijepljeno stene dano na usvajanje jer je trebalo ustedjeti 200 kuna za cijepljenje, netko tamo ne ne radi svoj posao i to vjerovatno ne na svoju ruku nego zbog neke interne politike i nikome nista. kao u milijun slucajeva prije u lijepoj nasoj pojeo vuk magare.novac interes i necija fotelja su vazniji od svega a kamoli ne od jednog ili sto psecih zivota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare