To je to što me zanima!

Ubili ga: Gol u fontani mahao nožem i zaprijetio policajcima

Berlin: Mladić od oko 20 godina starosti se čudno ponašao i mahao nožem. Počeo se rezati, policija ga je htjela spriječiti ali onda je krenuo nožem prema njima
Vidi originalni članak

Policija je upucala golog mladića starosti oko 20 godina koji je mahao nožem pred policajcima u fontani Neptun, u blizini vijećnice u Berlinu, piše Herald Sun. Muškarac je nedugo nakon ranjavanja preminuo. 

Glasnogovornik policije Stefan Redlich rekao je kako su prolaznici u petak ujutro prijavili da se mladić čudno ponaša i maše dugim nožem u fontani. Policajci su ga pokušali uvjeriti da spusti nož, no on se počeo rezati. Jedan je policajac ušao u fontanu kako bi ga pokušao zaustaviti, no mladić je krenuo prema njemu s nožem. 

Drugi policajac je pucao nakon što je mladić ignorirao naredbe da se zaustavi. Obdukcija će pokazati je li mladić umro od policijskih metaka ili rana koje si je sam nanio nožem.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bosanac laki 29.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stočar 29.06.2013.

    Svaka čast,po kratkom postupku.

  • muskarac 29.06.2013.

    tako se to radi-- sve po kratkom postupku

Komentiraj...
Vidi sve komentare