To je to što me zanima!

Ubili krokodila, šokirali se kad su ga rasporili: Pojeo je dijete!

Zimbabve: U utrobi krokodila našli su ostatke dječaka (8). Dječak je nedavno nestao. U zadnje vrijeme su u regiji učestali napadi krokodila, najvjerojatnije zbog poplava
Vidi originalni članak

Mještani sela u Zimbabveu su uhvatili, ubili i rasporili krokodila. U njegovoj unutrašnjosti pronašli su ostatke dječaka. Snimili su i fotografije koje prikazuju mrtvu životinju na leđima s rasporednim trbuhom. Oko nje stoje mještani.

Sada je razriješena njegova tragična sudbina. Ovo nije prvi smrtonosni napad krokodila. Prije nekoliko tjedana u istoj je regiji pronađeno tijelo ribara u krokodilu. U zadnje vrijeme u regiji je zabilježen porast broja napada krokodila na ljude. Obilne su kiše podigle razinu rijeka pa je moguće da su krokodili tako došli na područje na kojem ih inače nije bilo, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zeljkic 21.03.2017.

    ne kužim čemu služe ti gmazovi, odvratni su a još su mi odvratnije zmijurine.....

  • Hiroo_Onoda 21.03.2017.

    Krokodili nisu izbirljivi po pitanju hrane i sve što može savladati je za njega ručak. . . I naravno, potrebni su ovoj planeti kao što je potrebna svaka vrsta. Jedine štetočine su ljudi i Zemlja bi bez njih doslovno procvjetala. Na žalost, evolucija je učinila svoje i - tu smo! . . . Jer da nas nema nebi tko imao zaključiti kako bi bez nas bilo ljepo.

  • MOC JE U ZNANJU 21.03.2017.

    Strašno . Jadno dete .:-((

Komentiraj...
Vidi sve komentare