To je to što me zanima!

Ubili militanta odgovornog za bombaški napad u Volgogradu

Đamaltina Mirzajeva ubili su policajci koji su opkolili njegovu kuću u Dagestanu. Vlasti vjeruju da je on poslao bombaše da napadnu željezničku postaju i trolejbus
Vidi originalni članak

Dužnosnici ruskih službi ubili su militanta odgovornog za samoubilačke napade u Volgogradu u prosincu prošle godine ubijene su 34 osobe.

Đamaltina Mirzajeva (30) i još jednog muškarca ubili su policajci koji su opkolili njegovu kuću u Dagestanu, piše BBC. Treći muškarac koji je bio s njima se predao. 

Vlasti vjeruju kako je on poslao dvojicu bombaša iz Dagestana da napadnu željezničku postaju i trolejbus u Volgogradu 29. i 30. prosinca 2013.

Bombaški napadi izazvali su zabrinutost zbog mogućih novih napada islamističkih militanata sa Sjevernog Kavkaza prije i tijekom Olimpijskih igara u Sočiju koje počinju u petak.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • 06.02.2014.

    neka su ga.. ne zasluzuje nista bolje

  • chill27 06.02.2014.

    blazeni rusi i izraelci jedino oni imaju lijek za teroriste

  • Neutralni 06.02.2014.

    Samo kokati smradove od terorista pa da je i moj brat među njima.. Ko god je u stanju napadati na civile, nedužne, djecu itd.. bilo u ratu ili u miru zaslužuje metak ali ne u glavu nego u stomak... da ima vremena razmišljati o onome što je učinio i možda se pokajati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare