To je to što me zanima!

Ubio dječaka (1) jer je plakao i ugurao ga u plastičnu posudu

U naletu bijesa i pod utjecajem droge Tyler Hobbs usmrtio je jednogodišnjeg sina svoje djevojke. Smrt je prijavio policiji nakon dva tjedna i tvrdio da je dječak pao niz stepenice
Vidi originalni članak

Prema priči koju je Tyler Hobbs (21) ispričao policiji u ponedjeljak, jednogodišnji je sin njegove djevojke "pao niz stepenice prije nekoliko dana i počeo dobivati napadaje". 

Hobbs je rekao i kako je pokušao reanimirati dječaka, ali da nije uspio. Njegova djevojka Maria Giron-Molina (21), ujedno i majka nesretnog djeteta, policiji je naknadno izjavila kako joj je Hobbs rekao da je dječak pao u parku. Navodnu nesreću nije htjela prijaviti jer se bojala kako će joj biti oduzeto skrbništvo nad ostalom djecom. 

Međutim, policijski službenici su pronašli jednogodišnjakovo tijelo u Tupperware plastičnoj posudi, pokriveno dekama u ormaru. 

Hobbs je kasnije istražiteljima ipak priznao ubojstvo. Pod utjecajem droga dijete je davio i tresao jer ga je frustrirao njegov plač, nakon čega se onesvijestio. Jednogodišnjaka je u panici kasnije stavio u plastičnu posudu, a Giron-Molina mu je pomogla u skrivanju. 

Hobbs je optužen za ubojstvo te zajedno sa svojom djevojkom za oskvrnjivanje trupla. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Verbatim 06.11.2017.

    I onda ti isti ameri govore protiv isila da su bolesnici i sa njima se bave a u svom dvorištu imaju još i većih bolesnika pun k....

  • povijest činjenica 06.11.2017.

    Persone kojima smeta plač beba - to je prvi znak da treba bježati od njih glavom bez obzira. Takvim sebičnjacima nije za vjerovati bez obzira jesu li pod utjecajem opijata ili u normalnom stanju.

  • SocSerif 06.11.2017.

    Majka? Obicna fuksa sa deckom narkomanom. To je cist normalna pojava da "decko" ubije dijete koje nije njegovo. Ako joj je falila ona stvar mogla je kupiti umjetno pomagalo. Ja da sam otac dijeteta rijesio bi ga istim postupkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare