To je to što me zanima!

Dvojicu ubio, a dvojicu teško ranio zbog računa za večeru

Mladići su iz restorana u Batajnici izašli jedan po jedan ne plativši račun. Sukobili su se s vlasnikom restorana koji ih je dočekao s pištoljem te ubio dvojicu mladića
Vidi originalni članak

Četiri mladića u restoranu Sremska noć u Batajnici jeli su i pili cijelu noć. Napravili su veliki račun i jedan po jedan počeli izlaziti iz restorana. Vlasnik Dražen Požar ih je zaustavio i tražio da plate.

- Gdje ste krenuli? Tko će mi platiti vaš veliki račun? - pitao je Požar mladiće.

Mladići su tad nasrnuli na njega, počeli ga tući i razbili mu bocu o glavu. Pobjegli su do auta i vozili 30-ak metara kada su sletjeli u kanal pokraj ceste i prevrnuli se. Izašli su iz auta i krenuli natrag prema restoranu gdje ih je dočekao Požar s pištoljem. Ubio je Pavla Stanišića (23) i Zdravka Lukića (21), a teško ranio Nikolu Stanišića (21) i Bogdana Dragića (21). Nakon pucnjave Požar je mirno sačekao policiju i bez otpora se predao. U policiji su rekli da se pravdao da je pripadnik vojno - sigurnosne agencije i da se morao braniti jer se bojao da će ga pijani mladići ubiti. Srpsko ministarstvo obrane demantiralo je da je Požar zaposlenik vojske. Požaru su liječnici pružili pomoć jer je jako krvario iz glave.    

Idi na 24sata

Komentari 22

  • blabla12345 17.12.2010.

    čovjek je bio pripadnik vojske Srpske, sjajan stijelac, porijeklom iz Hrvatske, iz Jasenovca. Bog zna šta je taj radio za vrijeme rata, a vi kažete bravo, samo tako. I još k tome je major. Pa vi sad razmislite.

  • afrikanac 16.12.2010.

    Bravo gazda , u Americi nebi lezao u buksi ni 24 sata za ovo. Steta ako ova druga dva prezive ...

  • albert11 16.12.2010.

    hehehe svaka mu cast,decki su malo zalutali i dobili sto su trazili

Komentiraj...
Vidi sve komentare