To je to što me zanima!

Ubio ga nožem u prsa: Podigli optužnicu protiv 62-godišnjaka

Jedan ubod, onaj koji ga je pogodio u srce, bio je koban. Oštećenik je hitno prebačen u splitsku bolnicu gdje je, zbog težine nastalih ozljeda, preminuo tijekom operacije...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 62-godišnjaka koji je 1. listopada prošle godine ubio 32-godišnjaka u Velikom Broćancu. 

Kako navode, postoji osnovana sumnja da je okrivljenik oko 23,40 sati nakon verbalnog i fizičkog sukoba s 32-godišnjakom, uzeo kuhinjski nož, nagnuo se preko stola i dva puta ubo oštećenika u lijevu stranu prsišta. 

Jedan ubod, onaj koji ga je pogodio u srce, bio je koban. Oštećenik je hitno prebačen u splitsku bolnicu gdje je, zbog težine nastalih ozljeda, preminuo tijekom operativnog zahvata. Osumnjičeni ubojica čekao je kod kuće na dolazak policije.

Ubijeni je, prema neslužbenim informacijama, hodao s kćerkom 62-godišnjaka te su svi živjeli zajedno u istoj kući u Velikom Broćancu. Zbog čega su se sukobili, nije poznato.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Fenix7 10.01.2017.

    Ubio ga nožem. Kraj. Nije ga ubio u prsa, nego ga je ubio! Uzrok smrti je ubod u prsa. Ali - ubio ga nožem u prsa.....????

  • Iskrivljena antena 10.01.2017.

    Da ga je ubio tupim predmetom u nogu bili bi manje sumnjivo nego oštrim u prsa.

  • podjebavač1 10.01.2017.

    a da ga je ubio pištoljem dali bi pisalo ubio ga pištoljem u glavu ili ubio ga metkom u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare