To je to što me zanima!

Ubio i zapalio ženu, morat će se liječiti na psihijatriji

Baranja: Psihijatri smatraju da je Šandor Kugler u vrijeme ubojstva osjećao ugroženost od supruge te je u njoj vidio neprijatelja koji mu želi nauditi
Vidi originalni članak

Šandor Kugler (67) iz Suze u Baranji prisilno će se liječiti u psihijatrijskoj bolnici najmanje šest mjeseci zbog ubojstva supruge Jele u kolovozu prošle godine. Naime, Šandor je tada Jelu prvo zatukao čekićem, a potom polio benzinom i zapalio. Dvojica sudskih vještaka su ga proglasili neubrojivim te ga upravo zbog toga sudac nije mogao osuditi na zatvorsku kaznu. Šandora su procijenili izuzetno opasnim za okolinu s paranoidnim poremećajem ličnosti. Psihijatri smatraju da je Šandor u vrijeme ubojstva osjećao ugroženost od supruge te je u njoj vidio neprijatelja koji mu želi nauditi. Svjedoci na suđenju su rekli da je Šandor suprugu stalno optuživao da odlazi vračarama kako bi mu naudila i napravila ga ludim te da zbog njezinih vradžbina on ne može spavati. Svjedok Jožef Dudaš, inače susjed Kuglerovih, ispričao je da mu je Šandor, nakon što je ubio Jelu, a prije dolaska policije, rekao: „Izudarao sam je čekićem, polio benzinom i zapalio. Sada je vještica izgorjela i ja mogu mirno spavati iza rešetaka“.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nevidljiv_ca 02.03.2010.

    Volio bih ako bih mogao postaviti par pitanja tim Sudskim vjestacima (u ovom slucaju chobanima) 1 pitanje. Gospodo vjestaci da je ubojica ubio vaseg chlana obitelji dali bi bio i tad neuracunjiv? 2 pitanje Gospodo vjestaci gdje ste kupili diplome i po kojoj cijeni? 3 pitanje Znate li Gospodo vjestaci da ste ovom odlukom direktni saucesnici jer umanjujete kaznu zlocincu?

  • bubamara 23 02.03.2010.

    netreba njemu gora kazna od psihijatrije i lijekova .....

  • San Quentin 02.03.2010.

    Haha , neuračunljiv.Šteta što neživimo u Texasu, dobis injekiciju i bajbaj, pa ti onda poslije budi neuračunjiv kolko ti volja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare