To je to što me zanima!

Ubio je djevojku, a roditelji mu pomogli u prikrivanju ubojstva

Velika Britanija: Elliota (20) tužiteljstvo sumnjiči kako je prošle godine ubio svoju djevojku (17) te da joj je i ranije prijetio kako će je ubiti. Priznao je ubojstvo
Vidi originalni članak

Elliot Turner (20) iz Velike Britanije navodno je zadavio svoju djevojku Emily Longley (17) u svibnju prošle godine jer je sumnjao kako ga je varala tijekom sva četiri mjeseca njihove veze. Mladić iz bogate obitelji je djevojci prijetio i ranije da će ju ubiti čekićem.

- Ići ću u zatvor, a nakon što izađem ću i dalje biti milijunaš - govorio joj je Elliot. Prema dokazima tužiteljstva, Elliotovi roditelji pomogli su mu da sakrije tijelo djevojke. Pomogli su mu da sakrije dokaze te da laže policiji, javlja Daily Mail

Elliotova majka Anita (51) i otac Leigh (57) policiji su rekli kako su čuli da njihov sin razgovara s djevojkom u vrijeme kada je ona već bila mrtva. Rekli su i kako se par posvađao, a jutro nakon toga je Elliot djevojku pronašao mrtvu. Ipak, mladić je priznao ubojstvo.

- Jednostavno sam puknuo. Bio sam potpuno lud. Uhvatio sam je za vrat i stisnuo je koliko god sam mogao - rekao je Elliot.

Prijatelji djevojke tužiteljima su ispričali kako je mladić i inače bio nasilan prema Emily. Dodali su kako ju je maltretirao te je želio imati sve pod kontrolom. Osim toga, mladić je navodno planirao ubiti djevojku. Sa svojim prijateljem Tomom Croweom vježbao je kako će ju zadaviti. Nakon što se Emily počela dopisivati s drugim mladićima Elliot je potpuno "poludio" te ju je ubio nakon što mu je rekla da ne želi više biti s njim.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bellaUna 26.04.2012.

    Govna, uši, ništarije, on i njegova mila obitelj, kao i prijatelji, pogotovo ovaj s kojim je vježbao davljenje, i taj bi trebao odgovarati jer koliko se sjećam, a neka me ispravi netko tko je 'svježiji' u tome, svatko tko zna da se priprema kazneno djelo, dužan je to i prijaviti!

  • EvEvil 26.04.2012.

    a cura je bila baš lijepa...ljubomora je gadna stvar...

  • manuel333 26.04.2012.

    ja bi tu žensku i po redu sve njih vješo po banderama za nogu i to bi im omogučio da budu ugodno svezane pa nek ih jebu komarci pauci i ostali dio životinjskog svjeta ...kao da ga nije mogla kao normalna djevojka ostavit pa poslije otič drugom a ne ona bi i ovce i novce ...kako kaže moja poslovica netreba neprijatelja ubit bože sačuvaj mučit samo mu daj posla da radi :)))))) a ove treba zaposlit bez lipe a kamoli milijuna da vide kak je teško zaradit 100 kn a ne 100 0000 kn :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare