To je to što me zanima!

Ubio ju i raskomadao, a manje komade je bacio u WC školjku

Dean Lowe (33) godinu dana mlađu Kirby Noden ubio je u siječnju prošle godine u podrumskom stanu u gradu Marazionu. Da je počinio masakr je tek nakon pet mjeseci otkrio rođaku u poruci
Vidi originalni članak

Muškarac (33) iz Cornwalla svoju je godinu dana mlađu partnericu do smrti zatukao kamenom i drvenom palicom da bi potom njezino tijelo izrezao na komade te veće dijelove pobacao u nekoliko kontejnerna za smeće, a manje bacio u WC. 

Stravično ubojstvo Dean Lowe (33) počinio je u siječnju prošle godine u njihovom podrumskom stanu u gradiću Marazionu. 

- Stan je bio prekriven krvlju, a tijelo Kirby Noden ležalo je na madracu natopljenom krvi. Pet mjeseci Lowe je tajio ubojstvo, a onda u porukama članovima obitelji otkrio što je učinio. Oni su njegove navode dojavili policiji te im je, kada su došli, sve priznao - kazao je tužitelj Paul Dunkels. 

- Ili mi netko smješta ili sam ubio Kirby. Pomračio mi se um, sjećanje mi je u magli i toliko me bilo strah da sam se riješio tijela. Bacio sam ga u kontejnere u ulici. Sjećam se da sam vidio smetlara kako zbunjeno promatra sadržaj. Tjedan dana sam se rješavao tijela. U glavi mi je bio kaos - pisao je rođaku u porukama kojemu je poslao i fotografije užasa. 

Od njezinih zuba je napravio ogrlicu

Tužitelj je kazao kako je par vodio buran i kaotičan život te često uživao droge, a Lowe je uzimao i razne tablete. 

- Kada je po dojavi do stana stigao policajac, Lowe mu je sve ispričao. Čak mu je rekao i da je od Kirbynih zuba napravio ogrlicu - kazao je tužitelj na suđenju koje se nastavlja, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 25

  • EcrsovosusI 26.04.2018.

    odvratno

  • Airborne101st 26.04.2018.

    da nije sinkopa

  • Katerina_2 26.04.2018.

    Kakav monstrum!Kakve su to droge?Napravio si je ogrlicu?Tko zna kaj je još napravio a nema pojma... Članak je strava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare