To je to što me zanima!

Ubio konja na cesti, zabio se u stablo pa izgorio u automobilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gordana Ostović iz istarske policije rekla nam je da je vozač Honde udario u konja da bi potom sletio s ceste i udario u stablo uz prometnicu. Od udarca se zapalio
Vidi originalni članak

Na cesti Pula - Barban, kod mjesta Hrboki, u srijedu navečer oko 22 sata u prometnoj nesreći poginuo je za sada neidentificirani vozač. Gordana Ostović iz istarske policije rekla nam je da je vozač Honde udario u konja da bi potom sletio s ceste i udario u stablo uz prometnicu. Nakon toga automobil se zapalio, a vozač je izgorio.

Identitet vozača i okolnosti nesreće se utvrđuju. Prema svemu sudeći uzrok je prevelika brzina na ravnom dijelu ceste na kojoj se iznenada pojavio i konj koji je doslovce zdrobljen od siline udarca.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • BokiTalan 13.08.2012.

    MA TO JE PRESTRASNO..DANAS SAM I JA NAJEBO RADI KONJA KOJI SE FAKTICKI ZABIO / UDARIO U MENE SVOJIM ZADNJIM KRAJEM U MOJ MOTOR...DOBRO PA SAM VOZIO 30 KM/H PA NISAM JAKO STRADAO...

  • user_135077 15.11.2011.

    imaš neki problem sa tim?

  • Ivanna_05 14.11.2011.

    konje je netko namjerno pustio,ali nije ni bitno,kako vas nije sram komentirati ovakve događaje na ovaj način i osuđivati tkzv.istarskog šerifa koji u ovu situaciju, nažalost ili nasreću nije upleten jer konj nije njegov. šta ima veze čiji je konj uopće,dečko od 25 godina je poginuo ej ljudi ubite se molim vas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare