To je to što me zanima!

Ubio najboljeg prijatelja na ulici zbog uvrede na Fejsu

Tinejdžer Salum Kombo ubijen je jer je ostavio poruku na Fejsu koja se nije svidjela njegovom prijatelju (15). Zabio mu je nož u prsa i vrat
Vidi originalni članak

Britanca Saluma Komboa (18) iz Londona ubio je nožem njegov najbolji prijatelj zbog poruke na Facebooku. Salum je teturao 350 metara prije nego što je pao i umro na ulici u nedjelju navečer. Salum je pokazao 'nepoštivanje' prema neimenovanom 15-godišnjaku u statusu na socijalnoj mreži. Vjeruje se da ubojica nije bio pozvan na zabavu, a Salum je ostavio komentar drugom prijatelju. Neimenovani prijatelj tvrdi kako je ubojica zagrlio Saluma i ubo ga u vrat i prsa nekoliko metara od tetinog stana.
- Držao sam ga u naručju dok je umirao. Nikada nisam vidio toliko krvi - rekao je susjed Gary Byrne.
Salum se iz Tanzanije doselio kod tete doselio prije sedam godina. Studirao je umjetnost. Prije smrti pjevao je božićne pjesme s rođacima. Policija je uhitila ubojicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • RollMyWorld 22.12.2009.

    A strasno :S Zbog takve gluposti??? -Pjevao bozicne pjesme.. a dolicno je , ne ;)

  • kalimeroNa2 22.12.2009.

    sve se to smece nekulturno doseljava iz afrike i muslimanskih drzava. Prije se nismo morali bojati za zivot na cesti, danas ce te neki psiho ubit samo zato sto mu se ne svidaju cipele koje nosis. Sve to potjerat odakle su dosli pa nek se tamo tamane, ionako ih je previse.

  • rogogogo 22.12.2009.

    Stvarno izgleda kao da je studirao umjetnost i pjevao božićne pjesme s rođacima. lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare