To je to što me zanima!

Ubio najboljeg prijatelja, ukrao mu 20.000 eura pa sakrio leš

BEOGRAD: Navodno zbog velikih dugova odlučio je ubiti prijatelja, za koga je znao da kod sebe ima puno novaca. Kobnog dana sjedili su zajedno u obližnjoj slastičarnici...
Vidi originalni članak

Nikola Ostojić (36), vlasnik pekarnice u Beogradu koji je nestao prije četiri dana, pronađen je u ponedjeljak mrtav u staklarskoj radionici svog najboljeg prijatelja Filipa Gavranovića (31), piše Kurir.

Gavranovića sumnjiče za ubojstvo iz koristoljublja. Nikolino tijelo našli su u podrumu radionice skriveno ispod raznih stvari. 

- Gavranović je navodno zbog velikih dugova odlučio ubiti prijatelja, za koga je znao da kod sebe ima puno novaca. Kobnog dana sjedili su zajedno u obližnjoj slastičarnici, gdje su popili nekoliko pića. Nakon toga Filip je pozvao Nikolu u svoju radionicu. Čim su ušli, ubojica je dohvatio komad velikog stakla i njime izbo Ostojića. Nakon toga je od mrtvog prijatelja uzeo 20.000 eura - ispričao je izvor Kurira.

Poznanici i prijatelji kažu kako ne mogu vjerovati da je Filip, koji se tek nedavno oženio, ubio Nikolu. Tvrde da su bili nerazdvojni prijatelji. 

- Svakog dana su sjedili zajedno u kafiću, pričali, družili se, čak su i išli na ljetovanje zajedno. Filip je imao financijskih problema i od mnogih je posuđivao novac. Stalno je govorio da će vratiti u ponedjeljak, pa kad prođe neka svadba, i slično - rekli su prijatelji. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Cippiripi 09.11.2017.

    Želiš li znati tko ti je (ne)prijatelj,reći mu koliko imaš para... Možda bi bio živ da nije odao koliko love ima.. O tome se ne priča...

  • Provokator2322 08.11.2017.

    srećom nemam prijatelja

  • 08.11.2017.

    Za pare pojedini I mami svoju bi ubili a kamoli tamo nekog "prijatelja"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare