To je to što me zanima!

'Ubio sam ju zato što je spavala s mojom curom'

Stjepan Ščančar (25) priznao je da je Anitu Kulaš (16) zadavio i zakopao njezino truplo. Brani se da je poludio kad mu je pokazala slike njegove cure
Vidi originalni članak

Krvniče! Slikajte ga neka cijeli svijet vidi lice ubojice, dobacila je Višnja Kulaš, majka Anite Kulaš (16), njezinom ubojici Stjepanu Ščančaru (25) iz Lukarišća kraj Dugog Sela. Ščančaru je na Županijskom sudu u Velikoj Gorici počelo suđenje za teško ubojstvo maloljetnice. Grobar iz Cerja optužnicu je saslušao mirno,  pogleda uprtog u pod. Izjavio je da se osjeća krivim. Rekao je da je kobnog 3. listopada prošle godine sačekao Anitu u večernjim satima na autobusnoj stanici blizu njezina doma. Želio joj je reći da se prestane miješati u njegovu vezu s njezinom najboljom prijateljicom Ivanom Bertak (18). Razgovarali su na klupi ispred njegovog doma, gdje su pili, a potom ju je u svom Golfu odvezao na groblje u Cerju, gdje je taj dan iskopao raku u koju su trebali pokopati jednu staricu. Tamo mu je, kako tvrdi, Anita pokazala slike na kojima su ona i Ivana gole i u intimnim pozama. Vidjevši slike izgubio je kontrolu i počeo je daviti objema rukama. Rekao je da se više ne sjeća da joj je vezice iz tenisica zavezao oko vrata. Potom ju je bacio u pripremljenu raku i njezino truplo prekrio zemljom. Sljedeći dan, u grob iznad Anite Kulaš zakopali su staricu. S mobitela ubijene djevojke nekoliko se dana porukama javljao njezinim prijateljicama i ocu kako bi ih uvjerio da je još živa. Prijeti mu maksimalna kazna od 40 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • man 18.09.2007.

    Kaj je to bilo u Samoborskom Cerju?

  • Risko 17.09.2007.

    Totalni manijak!

  • studentica medicine 17.09.2007.

    Što drugo reći nego, psihički bolesno!!! U kakvom mi to svijetu živimo? Sve je puno zavisti, korupcije, borbe za sebe po svaku cijenu..\'Tko god nam smeta, idemo ga ukloniti, ionako nećemo biti dugo u zatvoru!!\'PRESTRAŠNO i SRAMOTNO!!!!! Jadni roditelji-> koliko god ulažeš u odgoj svoje djece, nikad ne znaš na kakvog će ludjaka naletjeti jer danas je velika većina psihički nestabilna, samo je pitanje kad će puknuti... Takve ljude treba poslati na doživotno mučenje, smrtna kazna je za njih preblaga smrt..

Komentiraj...
Vidi sve komentare