To je to što me zanima!

Prijeti mu 40 godina: Pritvor za ubojicu žene iz Bedekovčine

Nakon provedenoga kriminalističkoga istraživanja kriminalisti iz PU krapinsko-zagorske, u nedjelju poslijepodne osumnjičenoga 26-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku...
Vidi originalni članak

Kriminalisti iz PU krapinsko-zagorske riješili su brutalno ubojstvo 76-godišnje Vere J. u Bedekovčini. Mladić (26), kojega je policija u subotu uhitila, kazneno je prijavljen zbog teškoga ubojstva iz koristoljublja te mu prijeti do 40 godina zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su ga doveli na Županijski sud gdje su mu odredili istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke i ponovio kazneno djelo. 

Nakon provedenoga kriminalističkoga istraživanja kriminalisti iz PU krapinsko-zagorske, u nedjelju poslijepodne osumnjičenoga 26-godišnjaka predali su pritvorskom nadzorniku, nakon čega bi ga trebalo ispitati zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo.

NAŠLI SU JE U KUPAONICI Bedekovčina u šoku: Ženu je ubio mladi susjed (26) iz ulice?

Također je izvjesno da će protiv njega u ponedjeljak predložiti istražni zatvor.

Neslužbeno doznajemo kako ga sumnjiče da je susjedu Veru J. (76) ubio iz koristoljublja. Mladić je u dva dana s bankomata u Bedekovčini i Zagrebu, u dvije transakcije, s bankovnog računa ubijene podigao 10.000 kuna. Kako su bankomati pod nadzorom kamera moguće je da su upravo te snimke dovele istražitelje do osumnjičenog.

Starica koja je živjela sama ubijena je u svojoj kući u Bedekovčini u srijedu u večernjim satima. Kuća je zadnja u ulici, a odmah pored nje je polje. Kako se nije javljala na telefonske pozive frizerke, koja joj je trebala doći u četvrtak ujutro i napraviti frizuru, ona je nazvala njezinu kćer i zeta.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • slavko11 29.10.2018.

    Mozda je nije on ubio !

  • corona 2406 29.10.2018.

    Dobit će 30 sigurno jer je seljak a da ima para kao druge glavešine dobio bi možda 5 😉zivi bili pa vidli😂

  • kresimir6 29.10.2018.

    Ok,pošteno. Zašto za druga ubistva nije 40?

Komentiraj...
Vidi sve komentare