To je to što me zanima!

Ubo ga iza uha: Muškarac umro od napada stršljena

Nikola Višnić istovarivao je drva te naišao na stršljene koji su ga izboli. Nikoli je ubrzo pozlilo, a preminuo je u automobilu svog sumještanina
Vidi originalni članak

 Od uboda stršljena u glavu pokraj uha preminuo je Nikola Višnić (63) iz Gojaka kraj Ogulina. Nikola i Rade Vucelić u petak oko 18 sati vozili su i preslagivali drva. Napali su ih stršljeni. Prvo je ubo Radeta u ruku, a potom i nesretnog Nikolu kraj uha. U obiteljskoj kući oplakuje ga cijela obitelj i rodbina.
- To je tragedija, živjeli smo u miru i ljubavi, a sada ga više nema. Sa suzama u očima prokomentirala je supruga poginulog Ljubica Višnić. Samo desetak metara od kuće dogodio se taj koban ubod strašljana. Na mjestu gdje je Višnić s prijateljima raspremao drva nalazi se staro stablo lipe, kojoj je krošnja srušena, ali stablo je ostalo. Unutar stabla drvo je strunulo i unutra su stršljeni napravili gnijezdo. Vjerojatno zbog buke i vibracija iziritirani stršljeni krenuli su u napad. Za nekoliko minuta Nikola se požalio da mu je slabo. Sjeo je na panj i za pet minuta se srušio. Već je bio sav poplavio. 
- Pozvali smo hitnu, ali nam je bilo predugo čekati, krenuli smo autom odvesti Nikolu u bolnicu, ali nije izdržao. Umro mi je na rukama. Bio je jak i hrabar čovjek, a sada ga je stršljen uništio - ispričao nam je njegov imenjak Nikola Višnić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zeljk0 16.08.2009.

    wiki je najveci izvor gluposti gdje svaki seljober moze pisti sto hoce... 1 ubod i ti si mrtav covjek!

  • fnatic_zg 16.08.2009.

    Ko je pobogu pisao taj wiki, kakvih 500 uboda, pa 2 strsljena ubiju konja a ne covjeka... pitajte stare ljude ako ne vjerujete, kakav wiki.

  • nogometas05 16.08.2009.

    Skeptice..ako te strsljen nije nikad ubo(a ja ti ne zelim da ti se to desi)ne znas kako je to strasno i opasno..kod nas u Slavoniji takvi ubodi su vrlo cesti i puno njih zavrsava tragicno...jer kao i drugi kukci strsljeni(kao najagresivniji i opasniji)su mutirali i otrov im je vrlo opasan i djeluje na zivcani sustav...ako si jos alergican i ne stignes u roku 15-20 min u bolnicu nema ti spasa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare