To je to što me zanima!

Ubojica (15) za 'Fejs ubojstvo' dobio tek godinu dana zatvora

Nizozemska: Joyce (15) se posvađala s prijateljicom Polly i počela je širiti glasine po Facebooku. Polly je onda unajmila Jinhua i dala mu 100 eura da ubije Joyce
Vidi originalni članak

Jinhua, mladić star 15 godina, je osuđen na sudu u Nizozemskoj na godinu dana zatvora za mladež te tri godine terapije zbog ubojstva Joyce Winsie Hau (15), piše u ponedjeljak Bild

- Izgubio sam kćer, a on je dobio samo godinu dana zatvora. Razočaran sam presudom - rekao je otac ubijene. 

Mladić je, podsjetimo, djevojku ubio na nagovor njezine prijateljice.

Joyce se na Facebooku posvađala s prijateljicom Polly (16) te je nakon toga na Facebooku i ostalim društvenim mrežama počela širiti glasine o njezinim seksualnim avanturama. Polly se jako razljutila te su ona i njezin dečko Wesley C. (17) odlučili unajmiti Jinhua da ubije Joyce. Navodno su mu za to dali 100 eura i obećali da će mu plaćati piće svaki put kad budu zajedno izlazili van. Navodno su mu i prijetili da će oni ubiti njega, ako on ne ubije Joyce. Jinhua je u vrijeme ubojstva bio star 14 godina. 

Polly i njezinom dečku će suditi u listopadu. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • PistolPete 04.09.2012.

    izgleda da su ovi Nizozemci napušeni pisali zakone...

  • nevidljiv_ca 03.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kriks 03.09.2012.

    pitam se samo koje su argumente imali i za tog ubojicu i za tu neodgojenu curu... Premladi, nisu znali sta rade, popili su si, bilo u afektu itd... ovo je zivi uzas za pravosuđe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare